Lindex yhteistyössä suunnittelija Hanna Wendelbon kanssa

Lindex lanseeraa näyttävän malliston yhteistyönä ruotsalaisen kuviosuunnittelija Hanna Wendelbon kanssa. Hänet tunnetaan yksityiskohtaisista kukka- ja lehtikuvioista. Hanna ja Lindex ovat yhdessä suunnitelleet kukkakuvioidun yöasumalliston, joka koostuu tuotteista vauvoille, lapsille ja naisille.

”Olemme erittäin innoissamme yhteistyöstämme Hanna Wendelbon kanssa. Hannan luova ja intohimoinen lähestymistapa kukkia ja yksityiskohtaisia kuvioita kohtaan tekee tästä mallistosta ajattoman ja todella kauniin”, sanoo Lindexin Head of Design Camilla Madsen.

Hanna Wendelbo on yksityiskohtaisista kuvioista tunnettu ruotsalainen kuviosuunnittelija, jonka inspiraation lähteenä toimii hänen rakkautensa kukkia ja puutarhanhoitoa kohtaan. Wendelbon kuvioinnit ovat monelle tuttuja mm. sisustusbrändien kanssa tehdyistä yhteistöistä, kuten tapettimallistoista ja sisustustekstiileistä. Yhdessä Hanna ja Lindex ovat luoneet kukkakuvioidun yöasumalliston, joka sisältää yhteensopivia vaatteita naisille, lapsille ja vauvoille. Mallistossa on kaksi kuviota, joihin on saatu inspiraatiota luonnon jäänsinisistä sävyistä, kullanvärisistä kukista ja lentävistä pääskyistä.

”Yhteistyö Lindexin kanssa oli unelmaprojekti! Nautin vapaudesta ja sain piirtää mitä halusin, minkä vuoksi pystyin suunnittelemaan kuvioinnit itsevarmasti ja luovasti. Hauskinta oli suunnitella kuvioita, joita rakastan itse, mutta jotka sopivat samalla erinomaisesti malliston tuotteisiin. Tavoitteenani oli suunnitella mallisto, jonka vaatteita pitämällä satu ikään kuin herää henkiin: lehdet leijailevat maahan ja linnut lentävät. Mielikuvitus saa ottaa vallan. Tuotteet ovat ajattomia klassikoita, ja ne ovat todellisia statement-vaatteita, jotka herättävät huomiota”, Hanna Wendelbo sanoo.

Vuosien varrella Lindex on tehnyt yhteistyötä useiden naispuolisten taiteilijoiden ja suunnittelijoiden kanssa, mikä edistää Lindexin korkeampaa päämäärää naisten inspiroimisesta ja voimaannuttamisesta kaikkialla.

Mallisto sisältää 13 satiini- ja puuvillatuotetta, kuten kaksiosaisen pyjamasetin, aamutakin, tossut, asusteita ja vauvan peiton. Tuotteet tulevat myyntiin osoitteeseen lindex.com ja valikoituihin myymälöihin marraskuun aikana.

Lindex on yksi Euroopan johtavista muotiketjuista. Lindexillä on noin 440 myymälää 18 markkinalla ja verkkomyyntiä oman verkkokaupan sekä maailmanlaajuisesti third party -alustojen kautta. Lindexin liikeidea on tarjota inspiroivaa ja hintansa arvoista muotia vastuullisille ja muotitietoisille naisille. Valikoimaan kuuluu useita eri kokonaisuuksia naisten alusvaatteita, naistenvaatteita ja lastenvaatteita. Lindex kasvaa ja laajentaa toimintaansa sekä omissa kanavissaan, että yhdessä franchise-toimijoiden ja globaalien muotiverkkoalustojen kautta. Lindexin kestävyyslupaus tuleville sukupolville pitää sisällään naisten voimaannuttamisen, maapallon kunnioittamisen ja ihmisoikeuksien turvaamisen. Lindex on Stockmann konsernin omistama tytäryhtiö. Lisää tietoa osoitteessa www.lindex.com


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa