Pienpaahtimoiden kahvit verkkokaupasta kotiisi

SLURP kuljettaa herkulliset, kestävästi tuotetut laatukahvit suoraan paahtimosta kotiovellesi tai toimistolle. Slurp toimii yhteistyössä yli 20 suomalaisen pienpaahtimon kanssa. Niissä kahvisi paahdetaan aina käsityönä juuri sinulle. 

Pienpaahtimoiden kestävästi tuotetut kahvit huikealla alennuksella suoraan kotiisi! 

Miksi et nauttisi herkullista ja eettistä, Suomessa käsinpaahdettua kahvia vaikka päivittäin? SLURP tarjoaa kahvin ystäville ihania kahvielämyksiä vuoden jokaisena päivänä. Tuoretta, ekologista ja helppoa! 

Kahvi on elämän eliksiiri, ainakin SLURPin kahvi. SLURP valitsee sinulle aina mielenkiintoisimmat ja maukkaimmat kahvit, jotka saat vastapaahdettuina suoraan kotiisi. Saat siis joka kerta uuden, ennenkokemattoman elämyksen! 

SLURP palvelun ydinidea on tuoda ihmisten saataville eri tuottajien vastapaahdettuja kahveja sekä tuoreita teelaatuja ja luoda ainutlaatuisia kokemuksia samalla vauhdittaen koko maailman muutosta kohti kestävämpää kahvin- ja teen kulutusta. Slurp tekee arjen kokemuksista luksusta. 

Valmistaudu maistamaan elämäsi parhaita kahveja! SLURP kahvielämys tarjoilee tarkkaan kuratoituja pienpaahtimokahveja makumieltymystesi mukaan. Aivan kuten kaikki Slurpin kahvit, myös yksittäiset kahvit paahdetaan vasta tilauksesi jälkeen ja lähetään sinulle mahdollisimman tuoreena. Yksittäiskahvien valikoimaan kuuluu laadukkaita kahveja usealta yhteistyöpaahtimoltamme. Yksittäiskahvivalikoimaa voi tutkia esimerkiksi paahtoasteen tai makumaailman perusteella. Paahtoaste lienee yleisesti tutumpi tapa eritellä kahveja, mutta myös makuprofiili kuvaa kahvin makua loistavasti.

Toimitus suoraan kotiin

Kaikki kahvit- ja teelaadut toimitetaan suoraan postiluukkuusi. Näin saat toimitukset helpoimmalla mahdollisella tavalla.

Slurpin tyytyväisyystakuu

Voit muokata tai perua tilauksesi koska vain. Jos et ole tyytyväinen johonkin kahvielämyksen kahviin, seuraava tilaus menee Slurpin piikkiin!

Kahvit suomalaisilta pienpaahtimoilta suoraan kotiisi. Kaikki kahvit lähetetään sinulle tuoreina suoraan paahtimoilta postiluukkuusi mahtuvissa pakkauksissa. Jos haluat yksittäisen kahvipussin sijaan kokeilla subscriptionia, jossa kahvi ei pääse ikinä loppumaan kotoasi, voit räätälöidä oman tilauksesi täällä. Jos et ole vielä varma millainen kahvi sopii sinulle parhaiten, voit tilata SLURP maistiaisen!

Huom. jollain pienpaahtimoilla paahto/toimituspäivä vain kerran viikossa. Näistä on erikseen ilmoitettu tuotteiden kuvauksissa. Postikulut kahveille alkaen 2,99€. Jokainen kahvi lähetetään yksittäin, joten samalla kerralla tilatut kahvit saattavat saapua eri päivinä. Useimmat kahvit saapuvat sinulle viikon kuluessa tilauksen tekemisestä.

Perinteinen kahvinkeitin kuuluu lähes jokaisen arkeen

Perinteinen suodatinkahvinkeitin on ylivoimaisesti suosituin tapa keittää kahvia Suomessa. Kahvinkeitin tuotiin markkinoille jo vuonna 1914, mutta suomalaisiin koteihin nämä laitteet ilmestyivät vasta 1970-luvulla. Nyt tämä laite löytyy lähes jokaisesta taloudesta.

Kahvinkeitto rituaalina voi olla emännän ylpeydenaihe juhlissa tai toimistoapulaisen rutiinitehtävä työpaikalla. Hyvän kahvin keittäminen suodatinkeittimellä ei kuitenkaan vaadi erityistaitoja tai taikoja. Muutamalla yksinkertaisella niksillä kuka tahansa onnistuu valmistamaan herkullista kahvia.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa