Olisiko aika laittaa VPN päälle

Oletko miettinyt omien tietojen suojaamista, liikenteesi suojaamista – tai yleensäkin tietoverkkojen mahdollisia uhkia?

Arkaluonteiset tietosi eivät ole vain yhdellä laitteellasi. Ne ovat kaikkialla – puhelimessa, kannettavassa tietokoneessa ja tabletissa. Tietoturvaohjelmiston hankkiminen kullekin laitteelle erikseen on vähintäänkin vaivalloista. Tässä NordVPN astuu kuvaan. Yhdellä tilillä voit suojata tietosi enintään kuudella laitteella. Meillä on myös sovelluksia mille tahansa omistamallesi laitteelle: älypuhelimille, tietokoneille, reitittimille ja jopa Amazon Fire TV -tikuille.

Voit salata verkkoliikenteesi, suojata IP-osoitteesi ja nauttia suojatulla yhteydellä suosikkisisällöstäsi muutamalla napsautuksella. NordVPN:n käyttö on yhtä helppoa kuin aamukahvin keittäminen.

Turvallisuus

Internet ei ole turvallinen tila. Muutama huolimaton klikkaus salaperäiseen liitetiedostoon tai houkuttelevaan ponnahdusikkunaan, ja laitteesi on haittaohjelmien saastuttama. Sinun tarvitsee vain käyttää muutaman minuutin ajan julkista Wi-Fi-yhteyttä paikallisessa kahvilassasi, ja verkkorikollisella on jo tunnuksesi.

VPN salaa yhteytesi, joten vaikka yhdistettävässä verkossa olisi heikko suojaus, tietoliikenteesi pysyy turvassa. Mutta tämä ei ollut vielä tässä – NordVPN on paljon enemmän kuin tavallinen VPN. Threat Protection -ominaisuus estää haitalliset verkkosivustot, haittaohjelmat, seurannan ja mainokset, joten vaikka ottaisit väärän askeleen verkossa, sovellus estää laitteesi saastumisen.

Yksityisyys

Sijaintisi, laitetyyppi, IP-osoite, selaushistoria – nämä ovat vain muutamia jälkiä, joita jätät netissä surffaillessasi. Nämä tiedot ovat uskomattoman arvokkaita, olipa kyseessä tunkeileva mainostaja tai ovela rikollinen.

VPN auttaa sinua palauttamaan yksityisyytesi. Se salaa nettiyhteytesi, joten kukaan ei voi vakoilla vierailemiasi verkkosivustoja tai jakamiasi tietoja. Se piilottaa myös IP-osoitteesi ja sijaintisi, joten urkkijat eivät voi jäljittää sinua.

Tarvitsetko VPN:ää suoratoistoon?

Kyllä! Eikö olekin ikävää, kun video alkaa yhtäkkiä puskuroida tai pahempaa – sen lataaminen kestää ikuisuuden? Jos sinulle on käynyt näin, tiedät, että kaistanleveyden rajoittaminen voi pilata suoratoiston, ellei käytössä ole VPN.

Hyvä VPN voi pelastaa leffaillan. Se suojaa verkkoliikenteen ei-toivotuilta urkkijoilta, mukaan lukien internetpalveluntarjoajaltasi, ja tarjoaa sinulle nopean yhteyden suoratoistoon tai mediasisällön lataamiseen. Milloin tahansa, missä tahansa, millä tahansa laitteella.

Mitä jos antaisit NordVPN:lle mahdollisuuden – saat nyt neljä kuukautta maksutta!

Vinkki salasanoista


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa