About You kenkäalessa 20% lisäale

No nyt olisi About You verkkokaupassa tarjolla uusi tarjous – lisäale kengistä 20%. Ja jos mietit minkälaisia kenkiä olisi tarjolla, niin kunnon verkkokaupan tapaan on tarjolla aivan varmasti tarpeeksi valinnanvaraa – josta löytynee myös sinulle jotain, käy tsekkaamassa.

Kenkiä on ryhmitelty mm. uutuuksiin, ja suosikkeihin, mutta myös niiden käytettävyyden ja tyylin mukaan kuten sandaalit, tennarit, avokkaat, korkokengät, saappaat, kävelykengät, urheilukengät, sisäkengät, pistokkaat ja vielä ballerinat – valikoitavaa on niin miehille, naisille, kuin nuorisollekin.

Mitä vastuullisuus merkitsee ABOUT YOUlle?

About You kertoo näin: Perustamisestamme lähtien olemme kannustaneet ihmisiä ilmaisemaan persoonallisuuttaan pukeutumalla, sillä yksilöllisyys, itseluottamus ja suvaitsevaisuus ovat tärkeitä arvoja, joita muoti tuo mukanaan yhteiskuntaan. Muoti on kuitenkin paljon muutakin. Aivan kuten se elää ihmisistä, se elää myös planeettamme luonnonvaroista. Nopeasti kasvavana online-muotialustana me ABOUT YOUlla haluamme olla vastuullisia toimijoita maapallollamme. Pyrimme tekemään tästä tietoisuudesta liiketoimintapäätöstemme mittapuun, jotta asiakkaamme voivat tehdä kestäviä ostopäätöksiä, jotka ovat myös luonnonvaroja kunnioittavia.
Meille kestävään kehitykseen kuuluu useita näkökohtia: mahdollisimman ympäristö- ja eläinystävällisimpien materiaalien tietoinen käyttö, resursseja säästävä käsittely ja oikeudenmukaiset työolosuhteet. Tällä hetkellä tuotteet saavat ”kestävämpi” -merkin alustallamme, jos ne täyttävät vähintään yhden kriteereistä. Ymmärrämme, että tämä on monimutkainen prosessi, jossa opimme uusia asioita joka päivä ja kaikki ei suinkaan ole täydellistä. .

Uskomme kuitenkin, että jokaisella pienelläkin askeleella oikeaan suuntaan voi olla myönteinen vaikutus maapalloomme.

Lisäale suosikeista


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Yksi kommentti artikkeliin ”About You kenkäalessa 20% lisäale”

Vastaa