TCL esittelee uuden arkea helpottavan kodinkonevalikoimansa

TCL vahvistaa asemaansa kodinkonekategoriassa ja laajentaa älykotivalikoimaansa uuden Sweeva-robotti-imurin, Breeva-ilmanpuhdistimen, pesukoneiden ja ilmastointilaitteiden kanssa

TCL Electronics, Helsinki, 12. huhtikuuta 2022 – TCL Electronics, yksi maailman nopeimmin kasvavista kuluttajaelektroniikkabrändeistä, vahvistaa asemaansa kodinkonekategoriassa laajentaen AI x IoT -ekosysteemiään. Viiden vuoden tavoitteena on kasvattaa kodinkonetuotteiden osuus TCL Euroopan liikevaihdosta 30 prosenttiin. Tänä keväänä TCL laajentaa kodinkonevalikoimaansa pesukoneisiin sekä uusiin ilmastointuotteisiin, robotti-imureihin ja ilmanpuhdistimiin.

Sweeva-sarjan robotti-imurien uudet mallit: 3000M ja 3500M

Palkitun Sweeva 6500 -robottipölynimurin suuren suosion jälkeen, joka sai CES 2022 -innovaatiopalkinnon tuo TCL nyt markkinoille uudet Sweeva 3000Mja 3500M mallit.

Uusissa malleissa on moppitoiminto ja neljä imutasoa, joiden teho on enintään 2700 pascalia. Ne lakaisevat ja moppaavat lattiat ja sivuharja yhdessä keskimmäisen telaharjan kanssa irrottaa lian, pölyn ja karvat tehokkaan ilmavirtausjärjestelmän avulla nopeasti ja tehokkaasti matoilta ja kovilta lattioilta. Auto Carpet Boost -toiminto aktivoituu ja optimoi puhdistustehon automaattisesti, kun kone siirtyy kovalta lattialta pehmeälle matolle. Uudistetun märkämoppausjärjestelmän ansiosta vesi imeytyy moppiin 300 ml:n vesisäiliöstä puhdistaen lattian tasaisesti. Veden virtausta voi myös ohjata ja säätää TCL Home -sovelluksen kautta.

Parannettu gyroskooppinen navigointijärjestelmä varmistaa koko lattiapinnan siivoamisen ilman kauko-ohjausta. Se havaitsee esteet ja esineet, kun käyttäjä ohjelmoi siivouksen. Uutta Sweevaa eivät pysäytä pienet askelmat tai paksut matot, sillä se selviää 20 mm korkeista esteistä. Portaidentunnistimet ja etäisyysanturit varmistavat, ettei se putoa alas portaita tai osu seiniin.

UV-C-valo ei ainoastaan pese lattiaa, vaan myös steriloi sen ja suojaa haitallisilta bakteereilta. Pölysäiliön ilman ulostuloaukossa on tehokas ja pestävä HEPA-suodatin, joka suodattaa lemmikkieläinten hilseen, siitepölyn ja yli 0,3 mikronin kokoiset haitalliset mikrobit ja auttaa pitämään ilman puhtaana ja raikkaana.

Kuten Sweeva 6500, myös 3500M tyhjentää itse itsensä menemällä latausasemalle ja tyhjentäen säiliöön kerätyn pölyn ja lian automaattisesti jokaisen siivouskerran jälkeen. Latausasemaan mahtuu neljä litraa pölyä verrattuna robotti-imurin 500 ml:n pölysäiliöön, joten käyttäjän ei tarvitse tyhjentää pölysäiliötä yhtä usein.

TCL Home App -sovelluksen ansiosta käyttäjät voivat hallita robotti-imuriaan mistä vaan ja esimerkiksi ajoittaa siivouksen, vaihtaa UV-C-valon tai säätää veden virtausta. Se tukee myös Amazon Alexa- ja Google Assistant -ääniohjausta. Sweeva 3000M ja 3500M siivoavat noin 180 minuuttia yhdellä latauksella ja ne sopivat jopa 200 neliömetrin alueille.

Breeva-ilmanpuhdistimen seuraajat: Breeva Pro Series 700 ja 400

TCL:n älykkäiden IoT-kodinkoneiden menestys jatkuu Breeva-ilmanpuhdistimen uusissa malleissa: Breeva Pro Series 700 ja Breeva Pro Series 400. Nämä kaksi mallia on suunniteltu enintään 84 neliömetrin ja 42 neliömetrin tiloihin. Niiden upouudessa mallissa on erittäin tehokas Clear Air Delivery Rate (CADR).

Uusissa malleissa on parannettu 5-vaiheinen suodatusjärjestelmä, joka imee ilmasta ionisaation ja UV-C:n ansiosta pieniä hiukkasia ja tuhoaa haitallisia mikrobeja. Kyse voi olla siitepölystä, homeesta tai ilmansaasteista. Hyviä uutisia paitsi siitepölyallergikoille, myös kaikille, jotka asuvat kaupungissa, jossa on paljon pakokaasuja ja ilmansaasteita.

Breeva-sarjassa käytetään myös H13 HEPA-suodattimia ja yhdessä BreevaShield™:n kanssa ilmanpuhdistimet voivat poistaa yli 99,97 % bakteereista ja tavallisista influenssaviruksista. Siinä on kaksi ilmanlaadun tunnistinta – laserpölyanturi ja VOC-anturi – jotka poistavat pienempiä hajuelementtejä kuten lemmikkieläinten hajun.

TCL Home -sovelluksen ansiosta käyttäjät voivat hallita Breeva-ilmanpuhdistinta täysin etänä. Sovelluksesta voi esimerkiksi ajoittaa ilmanpuhdistuksen, tarkistaa ilmanlaadun historiatiedot tai tarkistaa, onko suodatin vaihdettava – kaikki tämä suoraan älypuhelimen kautta. Ne ovat yhteensopivia myös Amazon Alexa- ja Google Assistant -ääniohjauksen kanssa. Näissä malleissa on myös suosittu yötila. Sen melutaso on niinkin matala kuin 26 dB, mikä on jopa hiljaisempi kuin ihmisten kuiskaus. Ohjauspaneeli himmenee yötilassa, jotta valo ei häiritse yöunta.

Uusissa P2-sarjan pesukoneissa on automaattinen annostelu ja höyryohjelma

Tänä vuonna TCL esittelee P2-sarjan pesukoneet, joissa on höyryohjelmat liiallisten bakteerien poistamiseksi ja kaikkein hygieenisimmän lopputuloksen varmistamiseksi. Automaattisen annostelujärjestelmän ansiosta kone laskee tarkan määrän pesuainetta, huuhtelukirkastetta ja vettä, joita tarvitaan kutakin pesuohjelmaa varten.

Digital Inverter Technology takaa matalamman tärinätason. Tämä tarkoittaa hiljaisempaa, pitkäikäisempää ja luotettavampaa pesukonetta, joka kuluttaa vähemmän energiaa kuin perinteinen moottori. Auto Weight -ominaisuuden avulla uudet TCL:n pesukoneet tunnistavat pyykkien painon, jonka mukaisesti koneet säätävät vedenkulutusta ja pesuohjelman pituutta automaattisesti. P2-pesukoneissa on Quick Wash -ohjelma, joka kestää vain 15 minuuttia. Spray Wash -puhdistusjärjestelmä aktivoituu automaattisesti jokaisen pesujakson lopussa ja puhdistaa pesukoneen luukun.

Uudessa TCL P2-sarjan kuivaavassa pesukoneessa on myös Air Refresh -ohjelma, joka poistaa hajut vain 25 minuutissa tuottamalla mikrohöyryä, joka tunkeutuu kuituihin eikä pesuainetta tarvita. Näin se ei ainoastaan säästä pesuainetta ja vettä vaan myös pidentää vaatteen käyttöikää.

FreshIN – TCL:n uusi premium-ilmastointilaite

TCL esittelee myös uusia ilmastointimalleja tämän vuoden jatko- ja premium-mallilla FreshIN. Tämä kannettava ilmastointilaite on saatavana 9 000 ja 12 000 BTU:n teholla ja sopii monilla edistyksellisillä ominaisuuksillaan mihin tahansa kotiin ja estää lämpötilaerot kodissa.

Tässä uudessa ilmastointilaitteessa on ”FreshIN+”, joka estää lämpötilan vaihtelut tasaamalla ilamn lämpötilan: kun viileä ilma on tullut sisään, se joko jäähdytetään tai lämmitetään 0,5 °C:n tarkkuussäädöllä vastaamaan haluttua lämpöä.

Tehokkaan ilmamoottorinsa ansiosta FreshIN-ilmastointilaite käsittelee jopa 60 kuutiometriä raitista ilmaa tunnissa, mikä riittää useimmille sisätiloille. TCL on myös luonut erittäin tehokkaan QuadriPuri-suodatinjärjestelmän: raitisilma kulkee nelinkertaisen suodattimen läpi (esisuodatin, hopea–ionien antibakteerinen kerros, HEPA-suurtehosuodatin ja tiheäsuodatin) tehokkaan ilmanpuhdistuksen varmistamiseksi.

Muotoilullisesti 360° liikuteltava suuri säleikkö (360° ilmavirta) takaa, että ilmaa puhalletaan laajakulmaisesti joka nurkkaan ja tasaisesti koko sisätilaan.

Lisätietoja ja saatavuus
Kaikki Sweeva-, Breeva-, P2- ja FreshIN-sarjojen mallit tulevat saataville valituilla pohjoismaisilla jälleenmyyjillä kesän jälkeen.


Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

Vastaa