Turvallinen verkko-ostaminen ja VPN ratkaisut

Verkko-ostamisen turvallisuus tarkoittaa sitä, että ostajien henkilökohtaisia tietoja ja maksutapahtumia suojataan verkossa. Tärkeitä turvatoimia ovat turvallisten verkkosivustojen käyttö, jotka käyttävät SSL-salausta tietojen suojaamiseen. Lisäksi tulisi välttää julkisia WiFi-verkkoja, sillä niitä voidaan helposti hakkeroitua ja salasanoja voidaan varastaa. Luotettavien maksutapojen, kuten luottokorttien tai PayPalin käyttö suojaa myös maksutapahtumia. On myös tärkeää pitää tietokoneet ja mobiililaitteet turvallisina haittaohjelmilta, kuten viruksilta ja haittaohjelmilta. Verkkokauppojen arvostelujen lukeminen ja vertaileminen auttaa myös välttämään huijausyrityksiä.

Turvallisuus verkko-ostamisessa ja VPN yhteys

Verkossa liikkuessa on tärkeää ottaa huomioon oma turvallisuus ja yksityisyys. VPN (Virtual Private Network) on yksi tapa lisätä turvallisuutta verkossa. VPN suojaa yhteyden salauksella ja mahdollistaa käyttäjän sijainnin piilottamisen, jolloin esimerkiksi verkkoliikennettä ei voida jäljittää takaisin käyttäjään. Tämä tekee VPN:stä hyödyllisen työkalun esimerkiksi julkisilla Wi-Fi-verkoilla, joissa turvallisuusriskit ovat korkeammat.

Kun valitset VPN-ratkaisua, on tärkeää huomioida sen luotettavuus ja tietoturva. Luotettavat VPN-palveluntarjoajat tarjoavat yleensä salatun yhteyden, yksityisyydensuojan ja suojaavan palomuurin. On myös hyvä tarkistaa, että palveluntarjoaja ei kerää tai tallenna käyttäjän henkilökohtaisia tietoja, kuten selailuhistoriaa tai IP-osoitetta.

Tärkeää on myös huomioida, että VPN ei tarjoa täydellistä turvaa verkossa liikkuessa. Se ei esimerkiksi suojaa haittaohjelmilta tai phishing-hyökkäyksiltä. Käyttäjän tulee silti olla varovainen verkossa ja välttää esimerkiksi epäilyttävien sähköpostiviestien ja linkkien avaamista.

Esittelyssä NordVPN

NordVPN on yksi suosituimmista VPN-palveluista, joka tarjoaa salattuja yhteyksiä ja yksityisyydensuojaa verkossa liikkumiseen. Se käyttää vahvaa AES 256 -salausta, joka suojaa käyttäjän verkkoliikenteen ulkopuolisilta. NordVPN tarjoaa myös Double VPN -toiminnon, joka reitittää verkkoliikenteen kahden eri VPN-palvelimen kautta, mikä lisää entisestään yksityisyyden suojaa.

NordVPN tarjoaa palvelimia yli 60 maassa, mikä mahdollistaa käyttäjän sijainnin piilottamisen ja verkkoliikenteen ohjaamisen eri maissa sijaitsevien palvelimien kautta. Tämä auttaa esimerkiksi kiertämään maantieteellisiä rajoituksia ja katsomaan esimerkiksi ulkomaisia TV-ohjelmia ja elokuvia.

Palvelu tarjoaa myös erilaisia lisäominaisuuksia, kuten CyberSec-toiminnon, joka suojaa käyttäjää haittaohjelmilta ja phishing-hyökkäyksiltä. Lisäksi NordVPN tarjoaa erillisen sovelluksen käytettäväksi Tor-verkon kanssa, joka mahdollistaa vieläkin suuremman yksityisyydensuojan verkossa liikkumisessa.

Käytä vaivattomasti

NordVPN on helppokäyttöinen ja helppo ottaa käyttöön. Napsauta vain Quick Connect (pikayhteys) ja muodosta yhteys parhaimpaan VPN-palvelimeen välittömästi.

Toimii kaikilla laitteilla

on yhteensopiva suosituimpien alustojen, kuten Windowsin, macOS:n, Linuxin, Andrdoidin ja iOS:n kanssa. Voit suojata jopa kuuden eri laitteen, kuten esimerkiksi TV:si ja reitittimesi, dataliikenteen yhdellä käyttäjätilillä.

Käytä missä tahansa

Suoratoistosivustot, viestintäsovellukset, sosiaalisen median alustat — yhdistä nämä kaikki ensiluokkaiseen tietoturvaan. Käytä suosikkisisältöäsi turvallisesti valitsemalla jokin yli 5662 NordVPN-palvelimesta, jotka sijaitsevat ympäri maailmaa 60 maassa. Missä ja milloin tahansa.

Estä haittaohjelmat

Edistynyt CybeSec-teknologia estää automaattisesti epäilyttävät sivustot ja estää näin haittaohjelmia saastuttamasta laitettasi.

NordVPN tarjoaa tukea 24/7

Etkö pääse verkkosivustoille tai onko sinulla ongelmia NordVPN-sovellukseen kirjautumisessa? Ei huolta – me selvitämme ongelman. NordVPN palvelee 24/7 sähköpostitse tai live chatissä.

30 päivän rahat takaisin -takuu

Riskitön kokeilu. 100-prosenttinen tyytyväisyystakuu, kokeilumahdollisuus 30 päivän ajan. Mahdollisuus täyteen hyvitykseen.

Asiantuntijoiden suosittelema:

NordVPN on vahva virtuaalinen yksityisverkko, jossa on erinomaiset ominaisuudet. Näppärä käyttöliittymä suojaa verkkotoimintaasi. Se on mielestämme paras VPN-palvelu, jolle annamme harvinaiset viisi tähteä.

Max Eddy
Ohjelmistoanalyytikko, PCMag

Löydä edullinen laina lainaaverkossa.fi ja Axolainan avulla

Axolaina vertaa puolestasi 2000 € – 60 000 € lainat

  • Et sitoudu mihinkään
  • Se ei maksa sinulle mitään
  • Saat parhaan tarjouksen
Klikkaa tästä ja pääset suoraan Axolainan lainatarjous-lomakkeeseen

9 kommenttia artikkeliin ”Turvallinen verkko-ostaminen ja VPN ratkaisut”

Vastaa